» » Про безоплатну передачу майна комунальної  власності об’єднаної територіальної громади з балансу відділу культури і туризму на баланс КНП «Сновський центр ПМД»

Про безоплатну передачу майна комунальної  власності об’єднаної територіальної громади з балансу відділу культури і туризму на баланс КНП «Сновський центр ПМД»

-> сесія | 0

УКРАЇНА

СНОВСЬКА МІСЬКА РАДА

СНОВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

Сорок перша сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ 

27 листопада  2019 року                  м. Сновськ                                       № ­­­17-41/VII

 

Про безоплатну передачу майна комунальної  власності об’єднаної територіальної громади з балансу відділу культури і туризму на баланс КНП «Сновський центр ПМД»

 

Розглянувши клопотання комунального некомерційного підприємства «Сновський центр первинної медичної допомоги» Сновської міської ради Сновського району Чернігівської області щодо приймання-передачі майна комунальної власності об’єднаної територіальної громади, погодження відділу культури і туризму Сновської міської ради Сновського району Чернігівської області;  відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності»; керуючись Положенням про порядок передачі об’єктів права комунальної власності об’єднаної територіальної громади в особі Сновської міської ради Сновського району Чернігівської області, затвердженим рішенням 12 сесії міської ради 7 скликання від 24 жовтня 2017 року №7-12/VIII; статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»; відповідно до рішення 3 сесії міської ради 7 скликання «Про затвердження Положення про порядок закріплення майна власності Сновської міської об’єднаної територіальної громади за підприємствами, установами, організаціями  на правах оперативного управління та господарського відання» від 27 лютого 2017 року № 36-3/VІІІ; за рекомендацією постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг 

міська рада вирішила: 

  1. Передати безоплатно з балансу відділу культури і туризму Сновської міської ради Сновського району Чернігівської області на баланс комунального некомерційного підприємства «Сновський центр первинної медичної допомоги» Сновської міської ради Сновського району Чернігівської області та закріпити за ним на праві оперативного управління майно комунальної власності об’єднаної територіальної громади – котел водяного опалення АОТВ-232 ОСТ-51-02-20-79, інвентарний номер 1016066, балансовою (первісною) вартістю 66,00 грн., балансовою (залишковою) вартістю 0,00 грн.
  1. Відділу культури і туризму зняти з балансу майно, зазначене в пункті 1 даного рішення, та внести відповідні зміни до бухгалтерського обліку.
  1. КНП «Сновський ЦМПД» забезпечити здійснення заходів, пов’язаних із прийманням-передачею вищезазначеного майна у порядку, передбаченому чинним законодавством України.
  1. Внести зміни до Договорів про закріплення майна комунальної власності об’єднаної територіальної громади в особі Сновської міської ради Сновського району Чернігівської області на праві оперативного управління відповідно до вимог чинного законодавства України.
  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника відділу культури та туризму Добненко Н.М. та на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг (голова Виблов С.А.).

 

Міський голова                                                                                      О.МЕДВЕДЬОВ

 

Leave a Reply