» » Про  уточнення назв вулиць в місті Сновськ

Про  уточнення назв вулиць в місті Сновськ

-> сесія | 0

УКРАЇНА

СНОВСЬКА МІСЬКА РАДА

СНОВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

Сорок четверта сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ 

30 січня 2020 року                         м. Сновськ                                   № ­­­4-44/VII

 

Про  уточнення назв вулиць в місті Сновськ

 

З метою упорядкування та врегулювання питання щодо назв вулиць у словнику Державного реєстру речових прав на нерухоме майно по м. Сновськ Сновського району Чернігівської області; розглянувши клопотання державного реєстратора речових прав на нерухоме майно; керуючись п.41 ч.1 ст.26 Закону  України «Про місцеве самоврядування в Україні»; за рекомендаціями постійних комісій міської ради: з питань прав людини, законності, депутатської діяльності та етики; з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи

міська рада вирішила:

 

  1. Внести зміни до назви вулиці «Шевченко», що в м. Сновськ Сновського району Чернігівської області, та записати назву відповідної вулиці, як «Шевченка».
  2. Внести зміни до назви вулиці «55-ої Стрілкової дивізії», що в м. Сновськ Сновського району Чернігівської області, та записати назву відповідної вулиці, як «55-ої Стрілецької дивізії».
  3. Внести зміни до назви провулку «Тупіковий», що в м. Сновськ Сновського району Чернігівської області, та записати назву відповідного провулку, як «Тупиковий».
  4. Відділу організаційно-кадрової та інформаційної роботи оприлюднити дане рішення на офіційному веб-сайті міської ради.
  5. Юридичному відділу міської ради дане рішення направити до Чернігівської філії Державного підприємства «Національні інформаційні системи».
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на начальника юридичного відділу В.Уманського та на постійну комісію міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності та етики (голова С.Скідан).

 

Міський голова                                                                  О. МЕДВЕДЬОВ