» » » Активно, пізнавально і цікаво пройшов ВелоСелфіКвест у Сновську, який провела Молодіжна рада Сновської ОТГ при міському голові

Активно, пізнавально і цікаво пройшов ВелоСелфіКвест у Сновську, який провела Молодіжна рада Сновської ОТГ при міському голові

Участь у ньому взяли діти і дорослі віком від 14 до 35 років, всього 52 учасника. Ініціатором заходу стала голова Молодіжної ради Ольга Гаврилець. Ідею, яка пропагує здоровий спосіб життя і активний відпочинок молоді, підтримали і допомогли втілити Сновська міська рада і особисто міський голова Олександр Медведьов та Управління освіти міської ради.

Діти й дорослі з великим задоволенням каталися на велосипедах по місту, відшукуючи місця, де їм потрібно було виконати завдання і зробити фото. Всі світлини передавалися на Вайбер організаторам, які в режимі онлайн оцінювали правильність виконання завдання і надсилали інші. Всього команди мали пройти сім локацій, які оцінювалися, причому три з них були обов’язкові, а чотири організатори визначили методом жеребкування. Завдання були на знання міста та його історії, на кмітливість і логічне мислення, а головне – треба було зробити креативне фото, за яке журі виставляло бали.

Дякуємо за допомогу в проведенні квесту Сновській Централізованій Бібліотечній системі (Світлані Витинник та Тетяні Козимир), Сновському історичному музею (директор Валентина Москаленко, Тетяна Кліщенко та Тетяна Біла) та приватному підприємцю Руслану Кравцю, які підготували цікаві випробування для учасників.

Особлива подяка Сновському відділенню поліції Менського ВП ГУНП в Чернігівській області (Володимиру Потошному, Роману Дудко, Наталії Лисенко, Олександру Смоловику, Вікторії Діденко) та медичній сестрі Сновської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 Оксані Кустенко. Команди велосипедистів мали зробити з ними фото, але лише після того, як поліцейські та медсестра в учасників перевірять правила дорожнього руху, проведуть інструктаж з техніки безпеки та поміряють температуру.

Підведення підсумків проходило на території дитячої спортивної юнацької школи (до речі, фінішний контрольний пункт теж треба було віднайти за фото).

Призи для команд підготувала міська рада. За участь у ВелоСелфіКвесті  всі учасники отримали солодощі. Морозиво за перемогу в онлайн -голосуванні в групі у Фейсбуці  «САМ Молодіжна рада  Сновської  ОТГ при міському голові» здобула команда дівчат «Фантастична п’ятірка». Трьом командам – «Redbull», «Фантастина п’ятірка» та «Бригада», які у підсумку набрали найбільше балів, Олександр Медведьов вручив подарункові сертифікати по 200 грн на похід у піцерію «Піканто».

І учасникам квесту, і їхнім вболівальникам дуже сподобався велосипедно-пізнавальний захід на свіжому повітрі й вони виявили бажання, щоб такі активні змагання в громаді відбувалися частіше.

Молоджіна рада у співпраці з міською радою обов’язково продовжить розпочату справу і для цього запрошує до членства креативну й ініціативну молодь для здійснення задумів.

(Більше фото – на офіційній сторінці Сновської міської ради у Фейсбук)

Відділ організаційно-кадрової та інформаційної роботи Сновської міської ради