» » » Про покладання матеріальної відповідальності на Коваленко В.В.

Про покладання матеріальної відповідальності на Коваленко В.В.

У К Р А Ї Н А 

СНОВСЬКА МІСЬКА РАДА 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

 

  28  травня 2019 року

        м.  Сновськ

50

Про покладання матеріальної відповідальності на Коваленко В.В.

 

Відповідно до ст.ст. 42, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 130,131,135-1 Кодексу законів про працю України, Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою забезпечення збереження матеріальних цінностей у Сновській міській раді та у зв’язку з кадровими змінами:

  1. Покласти на КОВАЛЕНКО Віктора Васильовича, водія автотранспортних засобів відділу господарського забезпечення, повну матеріальну відповідальність за збереження матеріальних цінностей, а саме:

– автомобіль ГАЗ 3110, державний номер СВ 6468 ВІ;

– автомобіль ЗАЗ-Сенс, державний номер СВ 26-22 АТ.

  1. Комісії міської ради з питань списання та оприбуткування матеріальних цінностей здійснити заходи з прийняття-передачі матеріальних цінностей від Децика Віталія Павловича до Коваленка Віктора Васильовича.
  2. Встановити, що Коваленко Віктор Васильович, водій автотранспортних засобів відділу господарського забезпечення, відповідальній за збереження, належну експлуатацію, справний технічний стан та дотримання вимог законодавства щодо використання автомобілів ГАЗ 3110, державний номер СВ 6468 ВІ та ЗАЗ-Сенс, державний номер СВ 26-22 АТ, економного використання паливно-мастильних матеріалів.
  3. Визначити місце постійного зберігання легкових автомобілів за адресою: 15200, Чернігівська область, м. Сновськ, вул. Незалежності, 19 (далі – службовий гараж).
  4. Дозволити Коваленку Віктору Васильовичу, водію автотранспортних засобів відділу господарського забезпечення, використовувати автомобілі:
  • тільки для поїздок, пов’язаних із службовою діяльністю працівників міської ради;
  • з невідкладних та службових питань у вихідні та святкові дні.
  1. У вільний від роботи час автомобілі повинні знаходитися у службовому гаражі.
  2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови С.В. Силенка.

 

Міський  голова                                                                            О.О. Медведьов