» » » Про проведення відкритих зустрічей (зборів громадян населених пунктів громади)

Про проведення відкритих зустрічей (зборів громадян населених пунктів громади)

У К Р А Ї Н А

СНОВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я 

16 січня 2019 року               м. Сновськ № 5

Про проведення відкритих зустрічей (зборів громадян населених пунктів громади)

 

З метою залучення громадськості до вирішення питань місцевого значення, згідно з п. 7  ст.  42, п.3 ст. 54-1 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», для більш повного та всебічного інформування населення територіальних громад:

  1. Провести відкриті зустрічі (збори громадян населених пунктів громади) у лютому-квітні 2019 року.
  1. Затвердити графік проведення відкритих зустрічей (зборів громадян населених пунктів громади) у лютому-квітні 2019 року (Додаток 1).
  1. Затвердити склад робочої групи по підготовці відкритих зустрічей (зборів громадян населених пунктів громади) та орієнтовний склад делегованих представників для участі у зборах громадян населених пунктів громади (Додаток 2).
  1. На зустрічах рекомендувати розглянути наступні питання:
  • Відповідно до Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», провести звіт міського голови, звіти в.о. старост та запросити для участі  у відкритих зустрічах громадян  депутатів міської ради, членів ВК.
  • Про хід виконання Плану соціально-економічного розвитку Сновської ОТГ на 2018-2020 роки за підсумками роботи у 2018 році та перспективи на 2019 рік.
  • Про забезпечення законності і правопорядку на відповідних територіях.
  • Про благоустрій населених пунктів.
  • Про хід реалізації зауважень і пропозицій громадян, висловлених на попередніх сходах.
  • Інші питання життєдіяльності територіальних громад.
  1. Секретарю міської ради (за результатами зборів у місті), в.о. старост (за результатами зборів у селах району) узагальнити висловлені на зборах пропозиції, зауваження та надіслати до відділу організаційно-кадрової та інформаційної роботи протягом трьох днів після проведення сходу.
  1. Відділу організаційно-кадрової та інформаційної роботи міської ради:

6.1. Тримати під постійним контролем підготовку і проведення зборів в населених пунктах та щомісячно першого та п’ятнадцятого числа і до завершення зборів надавати інформацію про проведення зборів громадян на електронні адреси облдержадміністрації та обласної ради.

6.2. Організувати висвітлення матеріалів за результатами зборів у районній газеті «Промінь» та/або на офіційному сайті міської ради.

  1. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря міської ради Самойлову Н.В.

 

Міський голова                                                     О.О.Медведьов

 

 

 

 

 

Leave a Reply