» » » Протокол № 6 засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин  та охорони природи

Протокол № 6 засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин  та охорони природи

СНОВСЬКА МІСЬКА РАДА 

Протокол № 6

засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин  та охорони природи

01 липня 2021 року                                                                                                           м. Сновськ

Присутні: 4 члени комісії (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І.,           Тютюнник П.О.)

Відсутні: 2 члени комісії  (Малетич М.В., Терещенко А.М.)

 

В роботі комісії приймали участь:

Кононенко А.О. – головний спеціаліст відділу юридичної роботи та взаємодії з правоохоронними органами;

Мірошниченко П.Л. – перший заступник міського голови;

Недвіга В.В. – начальник відділу земельних відносин та агропромислового розвитку;

Никитенко В.В. – головний спеціаліст відділу земельних відносин та агропромислового розвитку;

Самойлова Н.В. – секретар міської ради;

Терехов В.А. – представник ДПТНЗ “Сновське вище професійне училище лісового господарства” (при розгляді проєкту рішення, що стосується закладу);

Шуляк І.С. – житель м. Сновськ (при розгляді заяви).

Голова засідання: Невмовенко В.І.

Секретар засідання: Тютюнник П.О.

Порядок денний:

  1. Про розгляд звернення громадянина Шуляка І.С..
  2. Про встановлення місцевих податків і зборів на території Сновської міської територіальної громади.
  1. Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність громадянам.
  2. Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянам.
  3. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
  4. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Сновському ВПУЛГ.
  5. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності, що перебуває в оренді ПВКП «ІМПУЛЬС».
  6. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок безоплатно у власність громадянам.
  7. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  з метою передачі земельних ділянок комунальної власності Сновської міської ради в оренду громадянам.
  8. Про затвердження  технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (паїв) в натурі (на місцевості) для реєстрації права власності.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх в оренду.
  10. Про затвердження проектів землеустрою та надання земельних ділянок безоплатно у власність громадянам.
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну цільового призначення земельної ділянки Тищенка О.В.
  12. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та зміну цільового призначення земельних ділянок ФГ «Єва Плюс».
  13. Про вилучення земельних ділянок з користування громадян.
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Сновської міської ради.
  15. Про передачу земельних ділянок з комунальної власності територіальної громади в приватну власність громадянам.
  16. Про надання земельної ділянки комунальної власності територіальної громади в оренду ПСП «ЯНА ПЛЮС».
  17. Про припинення договору оренди земельної ділянки та передачу земельної ділянки з комунальної власності територіальної громади в приватну власність Тригуб Н.М.
  18. Про припинення права користування земельною ділянкою.
  19. Про внесення змін до рішень Сновської міської ради.
  20. Про внесення змін до рішення 46 сесії 7 скликання Сновської міської ради від 27.03.2020 року №23-46/VІІI.
  21. Про поділ земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності Сновської територіальної громади.
  22. Про продаж земельної ділянки комунальної власності територіальної громади, в особі Сновської міської ради, Рудику Д.П.
  23. Про встановлення стартової ціни земельної ділянки комунальної власності, що підлягає продажу на земельних торгах та затвердження умов продажу права власності на земельну ділянку.
  24. Про інші питання порядку денного 8-ї сесії.

Самойлова Н.В., секретар міської ради, заявила, що у зв’язку з відсутністю секретаря постійної комісії треба обрати на час засідання депутата, який буде виконувати обов’язки секретаря комісії.

Невмовенко В.І., голова комісії, запропонував обрати секретарем засідання Тютюника П.О.

Заперечень не надійшло.

Вирішили:обрати секретарем засідання комісії Тютюника П.О.

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

Самойлова Н.В., секретар міської ради, повідомила присутніх, що проєкти рішень, які виносяться на 8 сесію міської ради 8 скликання, були розміщені на офіційному вебсайті міської ради та розіслані депутатам електронною поштою для ознайомлення.  Заперечень та зауважень не надійшло.

Невмовенко В.І. головуючий на засіданні, запропонував порядок денний засідання комісії, який є на руках у депутатів, прийняти «за основу».

Вирішили: прийняти порядок денний «за основу».

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

Невмовенко В.І запитав, чи є пропозиції щодо внесення змін до порядку денного засідання постійної комісії.

Пропозицій немає.

Невмовенко В.І. зазначив, що у зв’язку з тим, що пропозицій немає, порядок денний, прийнятий «за основу», вважається прийнятим «в цілому».

 

  1. Про розгляд звернення громадянина Шуляка І.С.

Слухали: Шуляка І.С., заявника, який детально ознайомив щодо суті своєї заяви, а саме,  прилеглої території до його будинку (сусідня адреса), яку він має намір взяти в оренду або в користування.

Відбулося обговорення даного питання.

Виступили: Самойлова Н.В., секретар міської ради, яка надала пояснення, зазначивши, що спеціалісти міської ради вивчали дане питання. Надання земельної ділянки в оренду чи в користування неможливе у зв’язку з тим, що на ній розташоване майно (частина будинку), що не належить заявнику.

Недвіга В.В., начальник відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, зачитала відповідь міської ради заявнику, що була надіслана 18 червня 2021 року (копія відповіді додається).

Кононенко А.О., головний спеціаліст відділу юридичної роботи та взаємодії з правоохоронними органами, повідомила, що з метою вирішення даного питання розпочата процедура визнання відумерлої спадщини.

Вирішили: погодити відповідь відділу земельних відносин та агропромислового розвитку заявнику (копія відповіді додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

  1. Про встановлення місцевих податків і зборів на території Сновської міської територіальної громади.

Слухали: Самойлову Н.В., секретаря міської ради, яка нагадала, що проєкт рішення «Про встановлення  місцевих податків і зборів на території Сновської міської територіальної громади» 14.05.2021 р. було детально розглянуто на засіданнях депутатських комісій (законності та бюджетної), направлено на погодження до Державної регуляторної служби та оприлюднено для отримання пропозицій та зауважень від фізичних та юридичних осіб. Ознайомила з пропозиціями та зауваженнями Державної регуляторної служби до проєкту рішення «Про встановлення  місцевих податків і зборів на території Сновської міської територіальної громади».

Виступили: Кононенко А.О., головний спеціаліст відділу юридичної роботи та взаємодії з правоохоронними органами, яка доповнила виступ, детально пояснивши кожне зауваження Державної регуляторної служби.

Відбулося обговорення пропозицій та зауважень.

Вирішили: врахувати пропозиції, зауваження Державної регуляторної служби до проєкту рішення «Про встановлення  місцевих податків і зборів на території Сновської міської територіальної громади» та внести відповідні зміни до проєкту рішення «Про встановлення  місцевих податків і зборів на території Сновської міської територіальної громади» та до аналізу регуляторного впливу проєкту рішення.

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

Слухали:  Самойлову Н.В., секретаря міської ради, яка зазначила, що з моменту оприлюднення проєкту рішення (20 травня 2021 року) «Про встановлення  місцевих податків і зборів на території Сновської міської територіальної громади» надійшло дві пропозиції щодо змін. Детально ознайомила з пропозиціями та зауваженнями від голови правління Щорської райспоживспілки Чибис Н.М.

Відбулося обговорення пропозицій.

Вирішили: врахувати пропозиції голови правління Щорської райспоживспілки Чибис Н.М. до проєкту рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Сновської міської територіальної громади» до додатку 6 «Ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Сновської міської територіальної громади», а саме: встановити ставки податків у розмірі 0,2% розміру мінімальної заробітної плати за 1 кв. метр за кодами:

  • 2 «Криті ринки, павільйони та зали для ярмарків» – для юридичних осіб по 1-й зоні,
  • 5 «Бази та склади підприємств торгівлі і громадського харчування» – для юридичних та фізичних осіб для 1-ї зони

та внести відповідні зміни до проєкту рішення «Про встановлення  місцевих податків і зборів на території Сновської міської територіальної громади».

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

Слухали:  Самойлову Н.В., секретаря міської ради, яка детально ознайомила з пропозиціями та зауваженнями від представників малого та середнього бізнесу, які надіслав депутат міської ради Виблова С.А.

Вирішили: врахувати пропозиції, зауваження представника малого та середнього бізнесу Сновської територіальної громади Виблова С.А. до проєкту рішення «Про встановлення  місцевих податків і зборів на території Сновської міської територіальної громади» до додатку 6 «Ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Сновської міської територіальної громади», а саме:

встановити ставки податків у розмірі 0,4% розміру мінімальної заробітної плати за 1 кв. метр для юридичних осіб, та 0,2% –  для фізичних осіб за кодами:

  • 7 «Будівлі підприємств лісової, деревообробної та целюлозно-паперової промисловості»,
  • 9 «Будівлі інших промислових виробництв, включаючи поліграфічне»,
  • 9 «Склади та сховища інші»

та внести відповідні зміни до проєкту рішення «Про встановлення  місцевих податків і зборів на території Сновської міської територіальної громади» (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

Невмовенко В.І., голова комісії, поставив на голосування зі змінами та доповненнями  проєкт рішення «Про встановлення  місцевих податків і зборів на території Сновської міської територіальної громади» «в цілому».

Вирішили: погодити проєкт рішення з додатками  та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

  1. Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок безоплатно у власність громадянам.

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Відбувся розгляд та вивчення заяв громадян.

Виступили: Тютюнник П.О., депутат міської ради, який заявив про конфлікт інтересів по п. 2.44 та про те, що участі в обговорення та голосуванні по цьому пункту не буде.

Вирішили: погодити проєкт  рішення та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0 (по п. 2.44 не голосував Тютюнник П.О. – конфлікт інтересів).

Прийнято.

  1. Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянам.

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Відбувся розгляд та вивчення заяв громадян.

Вирішили: погодити проєкт  рішення та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Відбувся розгляд та вивчення заяв громадян.

Вирішили: погодити проєкт  рішення з додатком та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Сновському ВПУЛГ.

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Виступили: Терехов В.А., представник ДПТНЗ “Сновське вище професійне училище лісового господарства”, який надав пояснення та ознайомив з перспективами використання училищем зазначеної земельної ділянки.

Вирішили: погодити проєкт  рішення та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності, що перебуває в оренді ПВКП «ІМПУЛЬС».

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Вирішили: погодити проєкт  рішення та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

 

  1. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок безоплатно у власність громадянам.

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Відбувся розгляд та вивчення заяв громадян.

Вирішили: погодити проєкт  рішення та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

  1. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі земельних ділянок комунальної власності Сновської міської ради в оренду громадянам.                                                                                

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Відбувся розгляд та вивчення заяв громадян.

Вирішили: погодити проєкт  рішення та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

  1. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (паїв) в натурі (на місцевості) для реєстрації права власності.

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Вирішили: погодити проєкт  рішенняз додатком та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх в оренду.

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Вирішили: погодити проєкт  рішення з додатком та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

  1. Про затвердження проектів землеустрою та надання земельних ділянок безоплатно у власність громадянам.

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Вирішили: погодити проєкт  рішення та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну цільового призначення земельної ділянки Тищенка О.В.

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Вирішили: погодити проєкт  рішення та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

  1. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та зміну цільового призначення земельних ділянок ФГ «Єва Плюс».

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Вирішили: погодити проєкт  рішення та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

  1. Про вилучення земельних ділянок з користування громадян.

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Вирішили: погодити проєкт  рішення та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

 

  1. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Сновської міської ради.

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Вирішили: погодити проєкт  рішення та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

  1. Про передачу земельних ділянок з комунальної власності територіальної громади в приватну власність громадянам.

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Вирішили: погодити проєкт  рішення та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

 

  1. Про надання земельної ділянки комунальної власності територіальної громади в оренду ПСП «ЯНА ПЛЮС».

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Вирішили: погодити проєкт  рішення та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

 

  1. Про припинення договору оренди земельної ділянки та передачу земельної ділянки з комунальної власності територіальної громади в приватну власність Тригуб Н.М.

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Вирішили: погодити проєкт  рішення та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

 

  1. Про припинення права користування земельною ділянкою.

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Вирішили: погодити проєкт  рішення та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

  1. Про внесення змін до рішень Сновської міської ради.

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Вирішили: погодити проєкт  рішення та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

    

  1. Про внесення змін до рішення 46 сесії 7 скликання Сновської міської ради від 27.03.2020 року №23-46/VІІI.

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Вирішили: погодити проєкт  рішення та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

  1. Про поділ земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності Сновської територіальної громади.

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Вирішили: погодити проєкт  рішення та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

  1. Про продаж земельної ділянки комунальної власності територіальної громади, в особі Сновської міської ради, Рудику Д.П.

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Вирішили: погодити проєкт  рішення та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

  1. Про встановлення стартової ціни земельної ділянки комунальної власності, що підлягає продажу на земельних торгах та затвердження умов продажу права власності на земельну ділянку.

Слухали: Никитенко В.В., головного спеціаліста відділу земельних відносин та агропромислового розвитку, яка прокоментувала проєкт рішення та надала необхідні документи.

Вирішили: погодити проєкт  рішення з додатком та рекомендувати прийняти на сесії (проєкт рішення додається).

Голосували:

за: 4 (Анищенко С.В., Науменко О.І., Невмовенко В.І., Тютюнник П.О.)

проти: 0

утрималися: 0

не голосували: 0.

Прийнято.

  1. Про інші питання порядку денного 8-ї сесії.

Слухали: Самойлову Н.В., секретаря міської ради, яка зачитала інші питання порядку денного 8-ї сесії, зупинившись на кожному з них.

Зауважень та пропозицій щодо порядку денного та проєктів рішень не надійшло.

 

 

 

 

 

Голова постійної комісії

       

 

 

Володимир НЕВМОВЕНКО

(голова засідання)   (підпис)   (прізвище)
 

Заступник

голови постійної комісії

       

 

Павло ТЮТЮННИК

(секретар засідання)   (підпис)   (прізвище)