» » » Про виведення Биченка Д.Ю. з дитячого будинку сімейного типу

Про виведення Биченка Д.Ю. з дитячого будинку сімейного типу

  

УКРАЇНА

СНОВСЬКА  МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 08 грудня 2022 року м.Сновськ                    № 211

Про виведення Биченка Д.Ю.

з дитячого будинку сімейного типу    

Керуючись ст. 34, п. «б», пп. 4 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 8 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постановами Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», від 26.04.2002 року № 564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу», від 26 червня 2019 року № 552 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною», оплати послуг із здійснення патронату над дитиною та виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя, підтримки малих групових будинків», на підставі заяв  батьків-вихователів Куценка Павла Анатолійовича і Куценко Оксани Леонідівни та їх вихованця, особи з числа дітей-сиріт, Биченка Дмитра Юрійовича, 27.05.2004 року народження, враховуючи згоду сторін,                      з о б о в ’ я з у ю :

  1. Вивести 08 грудня 2022 року з дитячого будинку сімейного типу Куценка Павла Анатолійовича і Куценко Оксани Леонідівни особу з числа дітей-сиріт Биченка Дмитра Юрійовича, 27.05.2004 року народження, у зв’язку з досягненням ним повноліття.
  1. Припинити дію розпорядження голови Щорської районної державної адміністрації від 09 серпня 2017 року № 183 «Про влаштування дитини у дитячий будинок сімейного типу» та Договору про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу від 10 серпня 2017 року № 7.
  1. Направити копію розпорядження до відділу реалізації державної соціальної підтримки № 2 Управління соціального захисту населення Корюківської районної державної адміністрації (О.Луц) для припинення виплати державної соціальної допомоги на особу з числа дітей-сиріт Биченка Дмитра Юрійовича, 27.05.2004 року народження, та грошового забезпечення батькам-вихователям Куценку Павлу Анатолійовичу і Куценко Оксані Леонідівні.
  1. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Секретар міської ради                                                                                  Наталія САМОЙЛОВА