» » » ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015  15510000-6 Молоко та вершки    ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015  15510000-6 Молоко та вершки    ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

  1. Найменування: Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Сновської міської ради
  2. Місце знаходження: м. Сновськ, вул. Героїв Чернігова,26 (Гомельська), Корюківський р-н, Чернігівська обл..
  3. Код ЄДРПОУ: 37284142
  4. Назва предмета закупівлі: 15510000-6 Молоко та вершки
  5. Процедура закупівлі – відкриті торги з особливостями
  6. Ідентифікатор закупівлі :
  7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням
  8. Місце постачання: 15214, Чернігівська обл, Корюківський р-н, с. Нові Боровичі, вул. Зарічна, 12
  9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 33800,00грн
Характеристика якості та вимоги, кількість, назва товару
1. Молоко коров’яче натуральне не менше 2,5% жирності – 800кг ,

Зовнішній вигляд і консистенція : однорідна  маса з глянсуватою поверхнею. Смак і запах : чистий, з присмаком і ароматом  властивим натуральному пастеризованому продукту, без присмаків і запахів.

Колір: білий з кремовим відтінком, рівномірний з всією масою.

Маркування, пакування та правила транспортування та зберігання  згідно діючого стандарту.

 

 

Якість товару, що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати технічним умовам та/або державним стандартам та іншим вимогам, що ставляться до товару, відповідно до чинних в Україні норм і правил та передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

Прийом – передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості – документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник

Маркування товару: повинно містити: назву і адресу виробника, повну назву продукту, його склад, масу нетто, брутто, кінцеву дату споживання або дату виробництва та строк придатності, мікробіологічні показники,  умови зберігання і інформаційні дані про харчову цінність 100 г продукту.

Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється за вимогою замовника окремими невеликими частинами протягом 2 робочих днів з дати отримання Виконавцем  заявки Замовника (по можливості) 3 рази на тиждень.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.

Строк придатності товару: повинен становити не менше 90% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров’я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.