» » » ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ«КОД ДК 021:2015  15550000-8 Молочні продукти різні (Молоко, сметана, масло солодковершкове, сир кисломолочний, сир твердий)     ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРАУКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ«КОД ДК 021:2015  15550000-8 Молочні продукти різні (Молоко, сметана, масло солодковершкове, сир кисломолочний, сир твердий)     ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРАУКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

КОМУНАЛЬНЕ УСТАНОВА «ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ  ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ (НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ)»  СНОВСЬКОЇ  МІСЬКОЇ РАДИ

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ«КОД ДК 021:2015  15550000-8 Молочні продукти різні (Молоко, сметана, масло солодковершкове, сир кисломолочний, сир твердий)     ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРАУКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

  1. Найменування: Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Сновської міської ради
  2. Місце знаходження: м. Сновськ, вул. Героїв Чернігова,26 (Гомельська), Корюківський р-н, Чернігівська обл..
  3. Код ЄДРПОУ: 37284142
  4. Назва предмета закупівлі: 15550000-8 Молочні продукти різні
  5. Процедура закупівлі– відкриті торги з особливостями
  6. Ідентифікатор закупівлі :
  7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням
  8. Місце постачання: 15214, Чернігівська обл, Корюківський р-н, с. Нові Боровичі, вул. Зарічна, 12
  9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 48 185,00 грн
Характеристика якості та вимоги, кількість, назва товару Од. виміру
1. Молоко 2,5% жирності – 700кг ,

Зовнішній вигляд і консистенція : однорідна  маса з глянсуватою поверхнею. Смак і запах : чистий, з присмаком і ароматом  властивим пастеризованому продукту, без присмаків і запахів.

Колір: білий з кремовим відтінком, рівномірний з всією масою.

Маркування, пакування та правила транспортування та зберігання  згідно діючого стандарту.

 

Сметана жир.не менше 20% ж. – 30кг

Зовнішній вигляд і консистенція : однорідна  маса з глянсуватою поверхнею, густа. Дозволено недостатньо густа, наявність поодиноких пухирців повітря, незначна крупинчатість.

Смак і запах : чистий, кисломолочний , з присмаком і ароматом  властивим пастеризованому продукту.

Колір: білий з кремовим відтінком, рівномірний з всією масою.

Маркування, пакування та правила транспортування та зберігання  згідно діючого стандарту.

Масло солодкововершкове  (72,5) – 40кг

Зовнішній вигляд і консистенція : однорідна  маса з рівною поверхнею, тверде.

Смак і запах : з присмаком і ароматом  властивим  солодковершковому маслу.

Колір: жовтуватий, рівномірний з всією масою.

Маркування, пакування та правила транспортування та зберігання  згідно діючого стандарту.

Сир кисломолочний 9% -80кг

Зовнішній вигляд і консистенція : м’яка, неоднорідна, мажуча або розсипчаста з наявністю крупки.

Смак і запах : – чисті, кисломолочні. Допускається  наявність слабкої гірчинки .

Колір: білий або з кремовим відтінком, рівномірний з всією масою.

Маркування, пакування та правила транспортування та зберігання  згідно діючого стандарту.

 

Сир твердий типу російський  – 20кг

Твердий сир виготовлено згідно ДСТУ , 50% – жирність, виготовлене з коров’ячого молока, без синтетичних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку та консервантів. Твердий сир ваговий, надпис на упаковці. Кірка твердого сиру має бути рівна, тонка, покрита полімерною плівкою, яка щільно прилягає.

кг

 

Якість товару, що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати технічним умовам та/або державним стандартам та іншим вимогам, що ставляться до товару, відповідно до чинних в Україні норм і правил та передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

Прийом – передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості – документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник

Маркування товару: повинно містити: назву і адресу виробника, повну назву продукту, його склад, масу нетто, брутто, кінцеву дату споживання або дату виробництва та строк придатності, мікробіологічні показники,  умови зберігання і інформаційні дані про харчову цінність 100 г продукту.

Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється за вимогою замовника окремими невеликими частинами протягом 2 робочих днів з дати отримання Виконавцем  заявки Замовника (по можливості) 3 рази на тиждень.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.

Строк придатності товару: повинен становити не менше 90% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров’я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.