КОМУНАЛЬНЕ УСТАНОВА «ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ (НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ)» СНОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ«КОД ДК 021:2015 15550000-8 Молочні продукти різні (Молоко, сметана, масло солодковершкове, сир кисломолочний, сир твердий) ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРАУКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»
- Найменування: Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Сновської міської ради
- Місце знаходження: м. Сновськ, вул. Героїв Чернігова,26 (Гомельська), Корюківський р-н, Чернігівська обл..
- Код ЄДРПОУ: 37284142
- Назва предмета закупівлі: 15550000-8 Молочні продукти різні
- Процедура закупівлі– відкриті торги з особливостями
- Ідентифікатор закупівлі :
- Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням
- Місце постачання: 15214, Чернігівська обл, Корюківський р-н, с. Нові Боровичі, вул. Зарічна, 12
- Очікувана вартість предмета закупівлі: 48 185,00 грн
№ | Характеристика якості та вимоги, кількість, назва товару | Од. виміру |
1. Молоко 2,5% жирності – 700кг ,
Зовнішній вигляд і консистенція : однорідна маса з глянсуватою поверхнею. Смак і запах : чистий, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без присмаків і запахів. Колір: білий з кремовим відтінком, рівномірний з всією масою. Маркування, пакування та правила транспортування та зберігання згідно діючого стандарту.
Сметана жир.не менше 20% ж. – 30кг Зовнішній вигляд і консистенція : однорідна маса з глянсуватою поверхнею, густа. Дозволено недостатньо густа, наявність поодиноких пухирців повітря, незначна крупинчатість. Смак і запах : чистий, кисломолочний , з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту. Колір: білий з кремовим відтінком, рівномірний з всією масою. Маркування, пакування та правила транспортування та зберігання згідно діючого стандарту. Масло солодкововершкове (72,5) – 40кг Зовнішній вигляд і консистенція : однорідна маса з рівною поверхнею, тверде. Смак і запах : з присмаком і ароматом властивим солодковершковому маслу. Колір: жовтуватий, рівномірний з всією масою. Маркування, пакування та правила транспортування та зберігання згідно діючого стандарту. Сир кисломолочний 9% -80кг Зовнішній вигляд і консистенція : м’яка, неоднорідна, мажуча або розсипчаста з наявністю крупки. Смак і запах : – чисті, кисломолочні. Допускається наявність слабкої гірчинки . Колір: білий або з кремовим відтінком, рівномірний з всією масою. Маркування, пакування та правила транспортування та зберігання згідно діючого стандарту.
Сир твердий типу російський – 20кг Твердий сир виготовлено згідно ДСТУ , 50% – жирність, виготовлене з коров’ячого молока, без синтетичних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку та консервантів. Твердий сир ваговий, надпис на упаковці. Кірка твердого сиру має бути рівна, тонка, покрита полімерною плівкою, яка щільно прилягає. |
кг |
Якість товару, що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати технічним умовам та/або державним стандартам та іншим вимогам, що ставляться до товару, відповідно до чинних в Україні норм і правил та передбачають застосування заходів із захисту довкілля.
У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.
Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.
Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.
Прийом – передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості – документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.
Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник
Маркування товару: повинно містити: назву і адресу виробника, повну назву продукту, його склад, масу нетто, брутто, кінцеву дату споживання або дату виробництва та строк придатності, мікробіологічні показники, умови зберігання і інформаційні дані про харчову цінність 100 г продукту.
Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється за вимогою замовника окремими невеликими частинами протягом 2 робочих днів з дати отримання Виконавцем заявки Замовника (по можливості) 3 рази на тиждень.
Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.
Строк придатності товару: повинен становити не менше 90% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.
Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров’я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.