» » » ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ ЗА ДК 021:2015 – 15810000-9- ХЛІБОПРОДУКТИ, СВІЖОВИПЕЧЕНІ ХЛІБОБУЛОЧНІ ТА КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ. ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ ЗА ДК 021:2015 – 15810000-9- ХЛІБОПРОДУКТИ, СВІЖОВИПЕЧЕНІ ХЛІБОБУЛОЧНІ ТА КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ. ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА «ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ  ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ (НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ») СНОВСЬКОЇ  МІСЬКОЇ РАДИ

 

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ ЗА ДК 021:2015 – 15810000-9- ХЛІБОПРОДУКТИ, СВІЖОВИПЕЧЕНІ ХЛІБОБУЛОЧНІ ТА КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ. ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

 

  1. Найменування: Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Сновської міської ради Корюківського району Чернігівської області.
  2. Місце знаходження: Україна, Чернігівська обл., Корюківський р-н., м. Сновськ, вул. Героїв Чернігова, 26
  3. Код ЄДРПОУ: 37284142
  4. Назва предмета закупівлі: 15810000-9 – Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби

1.Хліб пшеничний (550 гр) – 870 шт.;

2.Хліб  житній (700 гр) – 400 шт.;

3.Батон (400 гр) – 60 шт.;

4.Булочки здобні асорті (75 гр) – 300 шт.;  

5.Булка здобна типу (400 гр) –  45 шт.;

  1. Булочка здобна з родзинками (500 гр) – 45 шт.;
  2. Булка з начинкою (350 гр) – 60 шт.
  3. Процедура закупівлі– відкриті торги з особливостями
  4. Ідентифікатор плану закупівлі: UA-P-2024-10-09-012876-a
  5. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням
  6. Місце постачання: 15200, Чернігівська обл.. Корюківський р-н, с. Нові Боровичі, вул. Зарічна, 12
  7. Очікувана вартість предмета закупівлі: 33 105,00грн.

 

Постачальник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі ДК 021:2015 код 15810000-9 –  Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (хлібопродукти) сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість предмета закупівлі визначена методом порівняння ринкових цін на аналогічні за технічними характеристиками товари, шляхом аналізу середньостатистичних цін та відповідає розміру бюджетного призначення
  2. Якість товару:

Хліб із суміші борошна житнього та пшеничного першого гатунку повинен відповідати вимогам Державних стандартів на даний вид продукції та має бути виготовлений з суміші житнього та пшеничного борошна. Хліб повинен бути добре пропеченим, не липким і не вологим на дотик, без грудочок, пустот і слідів непромісу, з рівномірною пористістю, еластичним. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Термін придатності товару 72 годин з моменту його виготовлення. Вага 0,550кг,  0,700 кг.

Хліб із борошна пшеничного першого ґатунку повинен бути свіжим якісним, форма хліба його смак та запах повинні відповідати даному різновиду хліба. Забарвлення скоринки золотисто – жовтого кольору, м`якушка хліба повинна бути гарно пропечена, еластична не крихка, рівномірно розпушена. Термін придатності товару 48 годин з моменту його виготовлення. Вага не менше 0,550 кг.

Булочка із борошна пшеничного першого ґатунку повинна бути свіжа якісна, гарно пропечена, еластична не крихка, рівномірно розпушена. Термін придатності товару 48 годин з моменту його виготовлення.

Хлібопродукти, що є предметом закупівлі, повинні відповідати:ДСТУ 7517:2014; ДСТУ 4583:2006; ДСТУ: 4585:2006.

Упаковка товару повинна відповідати діючим державним стандартам і правилам, забезпечувати захист і зберігання товару від пошкодження під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження)

Термін придатності товару – 48 годин з моменту його виготовлення.

При виявленні Замовником не якісних хлібопродуктів, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару – Постачальник повинен замінити  хлібопродукти на кількість вказану в письмовій заявці Замовника протягом одного робочого дня.

Постачальник гарантує якість товару, згідно санітарно-технічних вимог, яке повинно відповідати найвищому рівню технологій і стандартів, існуючих в країні виробника на аналогічний товар та підтверджує її відповідними документами (якісне посвідчення,сертифікати, висновки, тощо)

 

13.Поставка товару:

Постачання товару здійснюється транспортом постачальника, відповідно до заявки Замовника переданої по електронній пошті або телефоном не менше 4 разів на тиждень.

Постачальник здійснює поставку продукції спеціалізованим автомобільним транспортом. Предмет закупівлі має бути в належній фасовці упакованим у цілісну та без сторонніх запахів тару. Вона повинна захищати предмет закупівлі від пошкоджень під час перевезення (доставки).

14.Строк поставки:

Поставка від Постачальника Замовнику проводиться власним транспортом Постачальника щоденно згідно заявок Замовника по січень  2025 р.включно.

Кожна партія товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його якість та безпеку. Документи, що супроводжують товар та упаковка товару повинна містити чітку інформацію про дату виготовлення товару.

Документи, що надаються при поставці (окрім передбачених Договором): посвідчення про якість, або засвідчена копія сертифікату якості.

Приймання товару проводиться з обов’язковим виконанням вхідного контролю та візуального огляду.

  1. Постачальник бере на себе обов’язки по відшкодуванню транспортних збитків по поверненню неякісного товару або через ненадання відповідних документів.