» » До уваги громадян та депутатів міської ради!

До уваги громадян та депутатів міської ради!

21 лютого 2018 року о 10.00 годині ранку в залі засідань міської ради відбудеться засідання 18 сесії міської ради сьомого скликання.

Згідно розпорядження міського голови  від 01 лютого 2018 року  №16 на розгляд сесії планується винести наступні питання:

 

Питання
1. Про визнання повноважень депутата Сновської міської ради Кошової Г.І.
2.                    Про внесення змін до рішення міської ради від 17.01.2017 року № 14-1/VІІІ «Про утворення виконавчого комітету Сновської міської ради 8 скликання та затвердження персонального складу виконавчого комітету».
3. Про затвердження Стратегії розвитку Сновської об¢єднаної територіальної громади на 2018-2024  роки.
4. Про затвердження цільової довгострокової Програми «Мистецька освіта Сновщини» на 2018 – 2025 роки.
5. Про затвердження Календарного плану заходів щодо святкування державних і традиційних народних свят, ювілейних та пам’ятних дат у 2018 році та внесення змін до Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед громадою, забезпечення проведення  культурно – масових  заходів, здійснення представницьких та інших заходів Сновською міською радою на 2017  – 2020 роки.
6. Про внесення змін до Положення про постійні комісії Сновської міської ради.
7. Про затвердження Переліків об’єктів комунальної власності об’єднаної територіальної громади в особі Сновської міської ради Сновського району Чернігівської області.
8. Про встановлення нормативів відрахування частини чистого прибутку (доходу) комунальними підприємствами міської ради.
9. Про погодження розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів на території Сновської міської ради.
10. Про надання згоди та прийняття в комунальну власність об’єднаної територіальної громади в особі Сновської міської ради Сновського району Чернігівської області окремого індивідуально визначеного майна.
11. Про надання дозволу Управлінню освіти, сім’ї, молоді та спорту Сновської міської ради Сновського району Чернігівської області на здачу в оренду майна комунальної власності об’єднаної територіальної громади.
12. Про надання дозволу Управлінню освіти, сім’ї, молоді та спорту Сновської міської ради Сновського району Чернігівської області на списання окремого індивідуально визначеного майна.
13. Про затвердження акту ліквідаційної комісії по ліквідації міжшкільного навчально-виробничого комбінату Сновської міської ради.
14. Про перенесення залишків.
15. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за 2017 рік.
16. Про направлення залишків коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.
17. Про внесення змін до рішення Сновської міської ради від 22.12.2017 року №20-15/VII ,,Про  міський бюджет  на 2018 рік”.
18. Про розгляд листа Чернігівської міської ради щодо надання у 2018 році іншої субвенції загального фонду з бюджету Сновської міської ради Сновського району Чернігівської області міському бюджету м. Чернігова та укладення договору про міжбюджетний трансферт на 2018 рік.
19. Блок «Земельні питання».
20. Різне.

 

Leave a Reply