» » » Про нагородження Почесною грамотою та відзначення Подякою

Про нагородження Почесною грамотою та відзначення Подякою

У К Р А Ї Н А

СНОВСЬКА МІСЬКА РАДА  

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я  

15 березня 2018 року                        м.Сновськ № 46

 Про нагородження Почесною грамотою та відзначення Подякою

Відповідно до ст. 146 Кодексу законів про працю України, ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та Положення про Почесну грамоту Сновської міської ради та Подяку Сновської міської ради, затвердженого рішенням 6 сесії міської ради VІІ скликання від 27.04.2017 року № 4-6/ VІІІ:

  1. Нагородити Почесними грамотами міської ради з врученням грошової винагороди в сумі 124 грн. 23 коп. кожному:
  • ГлущенкА Віктора Івановича – тракториста КП «Щорська житлово-експлуатаційна дільниця» за вагомі трудові здобутки, високий професіоналізм, плідну працю у сфері житлово-комунального господарства та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення;
  • Царенка Миколу Івановича –  сторожа ПрАТ «Комунальник» за багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.
  1. Відділу бухгалтерського обліку та звітності видатки в сумі 248 грн. 46 коп. провести за рахунок коштів, передбачених кошторисом. 
  1. Оголосити Подяку Сновської міської ради:
  • Приходько Світлані Володимирівні – інспектору з основної діяльності КП «Щорська житлово-експлуатаційна дільниця» за вагомі трудові здобутки, плідну працю у сфері житлово-комунального господарства та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення;
  • Клименку Володимиру Олександровичу – приймальнику ПрАТ «Комунальник» за багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.
  1. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Секретар міської ради                                                                 Н.В.Самойлова

 

Leave a Reply