» » Привітали держслужбовців

Привітали держслужбовців

21 червня в залі засідань міської ради  було проведено урочисті заходи до Дня державної служби. Із професійним святом державних службовців привітали секретар міської ради Наталія Самойлова, заступник голови райдержадміністрації Володимир Карпенко,  та інші гості свята.

Секретар міської ради Наталія Самойлова, з нагоди професійного свята Дня державної служби, вручила  Почесну грамоту міської ради та квіти Тетяні Сильченко, головному спеціалісту відділу економічного розвитку, житлово- комунального господарства, надання адміністративних послуг та з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації. Наталія Володимирівна  зауважила, що кожен присутній приймав присягу чесно виконувати свої обов’язки, вірно служити громаді та гідно нести державну службу в органах виконавчої влади. Саме на державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в органах та установах функцій і завдань держави. «Приємно, що переважна більшість саме таких відповідальних та компетентних людей працює на Сновщині!,» – сказала Наталія Володимирівна.

Слова вітання адресував державним службовцям і заступник голови райдержадміністрації Володимир Карпенко. Він наголосив, що самовіддана праця на благо Держави і народу в усі часи вважалася винятково почесним і відповідальним обов’язком громадян. Побажав присутнім міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я майбутнього України. Найкращим були вручені почесні грамоти та подяки.

Відділ організаційно – кадрової та інформаційної роботи  міської ради

Leave a Reply