» » » ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ«КОД ДК 021:2015 15130000-8 М’ясопродукти» (окорочка курячі, фарш індичий,голубці з м’ясом, пельмені з м’ясом, млинці з м’ясом, ковбаса варена, сардельки телячі,  печінка куряча,  котлета з м’яса напівфабрикат)

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ«КОД ДК 021:2015 15130000-8 М’ясопродукти» (окорочка курячі, фарш індичий,голубці з м’ясом, пельмені з м’ясом, млинці з м’ясом, ковбаса варена, сардельки телячі,  печінка куряча,  котлета з м’яса напівфабрикат)

КОМУНАЛЬНЕ УСТАНОВА «ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ  ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ (НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ») СНОВСЬКОЇ  МІСЬКОЇ РАДИ

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ«КОД ДК 021:2015 15130000-8 М’ясопродукти» (окорочка курячі, фарш індичий,голубці з м’ясом, пельмені з м’ясом, млинці з м’ясом, ковбаса варена, сардельки телячі,  печінка куряча,  котлета з м’яса напівфабрикат).

ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРАУКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

  1. Найменування: Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Сновської міської ради
  2. Місце знаходження: м. Сновськ, вул. Гомельська, 26, Корюківський р-н, Чернігівська обл..
  3. Код ЄДРПОУ: 37284142
  4. Назва предмета закупівлі:15130000-8 М’ясопродукти,(окорочка курячі, фарш індичий,голубці з м’ясом, пельмені з м’ясом, млинці з м’ясом, ковбаса варена, сардельки телячі, печінка куряча,  котлета з м’яса напівфабрикат).
  5. Процедура закупівлі– відкриті торги з особливостями
  6. Ідентифікатор закупівлі: UAP-2023-01-11-002794-a.
  7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням
  8. Місце постачання: 15214, Чернігівська обл, Корюківський р-н, с. Нові Боровичі, вул. Зарічна, 12
  9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 33 230,00 грн.
Характеристика якості та вимоги, кількість, назва товару Од. виміру
1. Окорок курячий – 112кг, За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, окорок курячий повинен відповідати вимогам нормативної документації, не повинен містити шкідливих та токсичних речовин, без ознак зіпсованості. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки (не менше, ніж) 90%.

2. Фарш індичий – 30кг, За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, фарш індичий повинен відповідати вимогам нормативної документації, не повинен містити шкідливих та токсичних речовин, без ознак зіпсованості та стороннього запаху. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки (не менше, ніж) 90%.

3. Голубці – 48кг, Правильної форми, краї добре згорнуті. Поверхня – гладенька, без тріщин і розривів. Смак і запах відповідає виробу з  капусти  з ароматом м’ясної начинки. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки (не менше, ніж) 90%.

4. Пельмені – 60кг, Правильної форми, краї добре защипані (зліплені). Поверхня – гладенька, без тріщин і розривів. Смак і запах відповідає виробу з пріс­ного тіста з ароматом начинки. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки (не менше, ніж) 90%.

5. Млинці з м’ясом – 50кг, Правильної форми, краї добре згорнуті. Поверхня – гладенька, без тріщин і розривів. Смак і запах відповідає виробу з  тіста з ароматом м’ясної начинки. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки (не менше, ніж) 90%.

6. Ковбаса варена – 15кг, Продукт повинен бути  з чистою сухою поверхнею, без пошкоджень оболонки, напливів фаршу, злипів, бульйонних та жирових набряків. Консистенція пружна, щільна, ніжна, соковита, не крихка, не рихла. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки (не менше, ніж) 90%.

7. Сардельки телячі – 15кг, Продукт повинен бути  з чистою сухою поверхнею, без пошкоджень оболонки, напливів фаршу, злипів, бульйонних та жирових набряків. Консистенція пружна, щільна, ніжна, соковита, не крихка, не рихла. З телячого м’яса. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки (не менше, ніж) 90%.

8. Печінка куряча – 20кг, Печінка повинна  бути  з чистою  поверхнею, без пошкоджень та   набряків. Пружна, щільна, соковита, не крихка, не рихла. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки (не менше, ніж) 90%.

9. Котлети  напівфабрикати з м’яса – 20кг,  Котлети повинні бути з м’яса птиці, добре  зліплені,  симетричної форми не повинні містити шкідливих та токсичних речовин, без ознак зіпсованості, засмаглості, ослизкості. Заморожені без ознак вторинної  розморозки. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки (не менше, ніж) 90%.

кг

 

Якість товару, що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати технічним умовам та/або державним стандартам та іншим вимогам, що ставляться до товару, відповідно до чинних в Україні норм і правил та передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

Прийом – передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості – документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник

Маркування товару: повинно містити: назву і адресу виробника, повну назву продукту, його склад, масу нетто, брутто, кінцеву дату споживання або дату виробництва та строк придатності, мікробіологічні показники,  умови зберігання і інформаційні дані про харчову цінність 100 г продукту.

Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється за вимогою Замовника окремими невеликими частинами протягом 2 робочих днів з дати отримання Виконавцем  заявки Замовника 1 раз на тиждень на умовах укладеного договору.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.

Строк придатності товару: повинен становити не менше 90% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров’я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.