» » Повідомлення про займання сухої трави та очерету поблизу с. Займище на площі 3 га.

Повідомлення про займання сухої трави та очерету поблизу с. Займище на площі 3 га.

4 листопада 9 год. 39 хв. на ПЗЧ 8 ДПРЧ (м. Сновськ) надійшло повідомлення про займання сухої трави та очерету поблизу с. Займище на площі 3 га. Причина, як завжди, необережне поводження з вогнем невстановленої особи. На гасіння пожежі  виїжджав караул  місцевої пожежної частини.

А вже назавтра, 5 листопада, було повідомлено про загоряння поблизу Займища  торфу окремими осередками на відкритій території площею 0,5 га. На місце пожежі виїжджав провідний інспектор Сновського РС У ДСНС України у Чернігівській області капітан служби цивільного захисту Д.Гавриленко та слідчо-оперативна группа Сновського ВП Менського ВП ГУНП у Чернігівській області.

За повідомленням начальник 8 ДПРЧ (м. Сновськ) майора служби цивільного захисту Романа Силенка, станом на 17:00 вівторка цього дня було  ліквідовано тління торфу на площі 0,2 га. Гасіння пожежі продовжується й сьогодні.

Міська рада висловлює щиру вдячність директору ДП «Сновськрайагролісгосп»  Олександру Скороходу за надану техніку та бочку для підвозу води до місця пожежі.

І вкотре звертаємося до жителів Сновщини: бережіть довкілля, не піддавайте загрозі своє життя і життя дітей через паління сухої рослинності, яка спричиняє задимленість повітря, не шкодьте рослинному і тваринному світу. Будьте розважливі!

Відділ організаційно-кадрової та інформаційної роботи міської ради

Leave a Reply