» » Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

Згідно плану, 16 березня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Сновської міської ради під головуванням секретаря міської ради Наталії Самойлової.

На розгляд членів виконкому було винесено 13 питань.

Одне з основних питань стосувалось обмеження руху по дорогах загального користування на території об’єднаної територіальної громади м.Сновськ у весняний період 2018 року. Роз’яснення з даного питання надав керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Руслан Кравець.

Також членам виконкому було запропоновано затвердити Положення про видачу довідок на території об’єднаної територіальної громади м.Сновськ та перелік об’єктів  та види  суспільно-корисних, оплачуваних робіт для порушників на території об’єднаної територіальної громади м.Сновськ у 2018 році

Решта, розглянутих питань, стосувались нагальних потреб громадян. Зокрема, надання дозволу на приватизацію житла, постановку на квартирний облік, присвоєння поштової адреси, надання одноразової матеріальної допомоги та інше.

По закінченню засідання всі члени виконавчого комітету долучились до обговорення проекту Статуту об’єднаної територіальної громади, який представили керівник Ресурсного Центру з розвитку місцевої демократії Олександр Підгорний та керівник Центру «Доброчин» Наталія Дрозд.

Як зазначив Олександр Підгорний: «Статут об’єднаної територіальної громади – це свого роду конституція для певної території. У статуті мають бути закладені основні принципи, за якими функціонує ОТГ, за якими влада співпрацює з громадою  та механізми відповідальності влади перед громадою».

З проектом Статуту можна ознайомитись тут: СТАТУТ

Відділ організаційно-кадрової та інформаційної роботи міської ради

Leave a Reply